עם שלל מסעדות השף המפנקות ותוכניות הבישול שממלאות את המרקע בתדירות גבוהה במיוחד, זו בוודאי לא הפתעה גדולה לגלות שהפכנו לאניני טעם. אנחנו רוצים ליהנות ממנות משובחות, יש לנו העדפות קולינריות ספציפיות מאוד ואם אנחנו יכולים להכין את המאכלים המצוינים בעצמנו, הרי זה משובח. יכול להיות שעד עכשיו הסתפקתם במנגל הפשוט או בגריל גז ביתי, אבל עכשיו הגיע הזמן להכיר את מעשנת הבשר, זו שתשנה לחלוטין את כל מה שאתם מכירים על בשר, דגים ואוכל בכלל.
אהבה אמיתית – חוזרים לשבבי העץ
לאורך השנים כיכבו בבתים בישראל שלל פתרונות יצירתיים, מבישול עם פחמים ועד לגז. אלא שבשנים האחרונות חוזר העץ אל קדמת הבמה, ואפשר להבין מדוע. הטעם הנפלא שלו, הארומה שהוא מוסיף והנתח העסיסיים שמתקבלים בתהליך ההכנה, כל אלה הפכו את העץ לכוכב של ממש במטבח הביתי, ובו אנחנו משתמשים במעשנת הבשר הביתית. כך, מעשנת בשר מבטיחה לנו אחידות מוחלטת בכל הקשור ללחות ולאוויר, וכן לפיזור החום. במילים אחרות, כל המשתנים במשוואה נמצאים בשליטה המלאה שלנו, ועם התוצאה שמתקבלת קשה להתווכח.
אש עצים – הטעם העשיר ביותר
כדי להבטיח טעם עשיר ומיוחד במינו, מעשנת הבשר מבוססת על אש עצים, כאשר המעשנת מחולקת למעשה לשני תאים. בתא אחד בוערים שבבי העץ, ומאוורר מיוחד מפזר את החום ואת העשן בתא הבישול, באופן אחיד. בכל שלב בתהליך תוכלו לווסת בעצמכם את הטמפרטורה ואף את ספיקת החמצן, הפעלת המכשיר פשוטה להפליא, וכך, ללא כל מאמץ אפשר ליהנות מטעמים בלתי רגילים. הבשר עסיסי, העבודה פשוטה וגם התחזוקה איננה מסובכת. גם אם אין לכם כל ניסיון קודם אתם ממש לא זקוקים לו – רק מכניסים את הבשר, קובעים את הטמפרטורה המתאימה במכשיר, ונותנים למעשנת לעבוד.
מי שמחפש את החוויה הקולינרית השונה והמיוחדת, נהנה מטעמים נפלאים ורוצה להכין בשר איכותי בקלות, מעשנת הבשר הביתית היא המענה המדויק עבורו. בשלב זה אולי נכון יהיה להזהיר שאחרי הטעימה הראשונה, יהיה לכם קצת יותר קשה לחזור לאחור… לפרטים ומידע התקשרו לטלפון מספר: 1800-10-12-84 או בקרו באתר האינטרנט שלנו בכתובת: https://www.traegergrills.co.il.